Betuwestroom: groene stroom uit lokale bron

Betuwestroom is groene stroom uit lokale bron. Greenchoice zorgt ervoor dat Betuwestroom voor ons beschikbaar is en biedt ook CO2 gecompenseerd gas.

Door over te stappen op Betuwestroom ondersteun je de opbouw van een lokaal duurzaam en betaalbaar energiesysteem. Door via ons over te stappen op Betuwestroom krijg je de stroom nog iets goedkoper dan via Greenchoice. Dus ook als je al klant bent van Greenchoice kun je beter overstappen naar Betuwestroom. Een email naar Greenchoice is in dat geval voldoende.

Het doel is om opwek en gebruik – gelijktijdig – in de regio op elkaar af te stemmen. Zo houden we ook in de toekomst het energiesysteem betrouwbaar en betaalbaar. Betuwestroom wordt opgewekt bij diverse zon en windprojecten zoals bij voorbeeld de windmolens van Betuwewind.

Kies voor Betuwestroom, lokaal en voor ons allemaal!

Je kunt kiezen tussen een contract met een vaste prijs voor 1 jaar of 3 jaar. Dat laatste is meestal goedkoper.

Offerte opvragen en overstappen

Als je overstapt naar Betuwestroom  zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Greenchoice achterhaalt voor jou de einddatum van het contract. En natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met jouw opzegtermijn. Zo wordt voorkomen dat je vroegtijdig overstapt en een opzegvergoeding in rekening gebracht krijgt van jouw huidige leverancier. Greenchoice neemt de boete van jouw huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig bij een consumentencontract.

Scherpe tarieven : bereken het zelf

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice ben je altijd verzekerd van een scherp tarief. Of je nu voor een 1-jarig of 3-jarig vast tarief kiest, je krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat je teveel betaalt.

Je kunt hieronder op de offertebutton klikken en berekenen hoe een contract voor jou uitpakt. Bevalt de uitkomst je dan kun je direct overstappen.

Ontvang je stroom van Greenchoice maar wil je overstappen op Betuwestroom? Mail dan naar cooperatie@greenchoice.nl
Overstappen als nieuwe klant naar Betuwestroom? Bereken dan via de button hieronder jouw nieuwe tarief en stap direct over als je wilt.

Ook voor bedrijven

Betuwestroom is er ook voor bedrijven. Kijk dan op betuwestroom.nl/bedrijven  en neem contact op.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven? Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op: