, , ,

Blij met 700 leden, we gaan door met Betuwewind-campagne

De Burgerwindcoöperatie West-Betuwe mag honderden nieuwe leden welkom heten. De teller stond afgelopen maandag op 700 leden, waarbij we onze doelstelling om 80% van onze leden in onze regio te vinden precies hebben gehaald. Geweldig! Ook financieel zijn we meer dan tevreden. De leden die hebben laten weten geld te willen lenen aan de coöperatie hebben hogere bedragen doorgegeven dan verwacht. Alleen qua aantal leden zijn we (nog) niet tevreden. We gaan dan ook door met onze ledenwerfcampagne. In de zomervakantie staat deze op een lager pitje, maar eind augustus gaan we weer de boer op met Betuwewind. Ook voor nieuwe leden gelden de afspraken zoals die in het voorlopig Betuwewind-prospectus zijn opgenomen. Help ons groter groeien en maak 1 ander persoon lid! Ga naar  www.betuwewind.nl/meedoen.

Als lid ben je niet verplicht om geld te lenen aan de coöperatie. Steun je onze doelstellingen met je lidmaatschap dan zijn we daar heel blij mee. Wil je wel geld lenen voor de bouw van de molens? Geef dit zo snel mogelijk aan ons door. Alle leden hebben een inlog ontvangen voor hun persoonlijke Betuwewind-pagina. Controleer of je gegevens juist zijn (en die van je kinderen mocht je hen lid hebben gemaakt) en geef via dit ledenadministratiesysteem (LEA) door wat je wilt lenen. Het is voor alle leden van de coöperatie belangrijk om precies te weten wat de financiële status is.

We hopen alle nieuwe leden te ontmoeten op de volgende algemene ledenvergadering in september, de exacte datum moet nog worden vastgesteld. De agenda en stukken hiervoor ontvang je later deze zomer.

2 antwoorden
 1. Ron Groenewegen
  Ron Groenewegen zegt:

  hallo. Kreeg een in mijn ogen wat wazig mailtje: Beste …
  Hartelijk dank voor je inschrijving als lid van de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe.
  Om je inschrijving te completeren vragen we je om op de persoonlijke pagina in te loggen. Hiervoor ontvang je een apart mailbericht om je aan te melden met je login en wachtwoord.
  Het is van belang om je persoonlijke gegevens te controleren en waar nodig aan te vullen. Verder het verzoek om het aangemelde investeringsverzoek te controleren.
  Terwijl ik al 2 jaar lid ben en ook al een bevestiging heb per mail van mijn investering..
  Begrijp dus niet helemaal de bedoeling van dit verhaal. Graag reactie.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie