,

Heb jij je gegevens al aangevuld? De deadline nadert snel

15 oktober is de uiterste datum om je lening, voor de bouw van de windmolens door onze Burgerwindcoöperatie West-Betuwe, aan te vragen. Het is ook de uiterste datum om de lening die je al hebt aangevraagd te verhogen of te verlagen. Na 15 oktober sturen we onze leden die hebben ingelegd het betaalverzoek en wordt de lening definitief met de betaling. Wil je dus nog geld inleggen of aanpassingen doen? Doe dit dan NU! Je leningaanvraag is ook pas geldig wanneer je op je persoonlijke Betuwewindpagina je adres- en bankgegevens hebt ingevuld.

De Burgerwindcoöperatie gaan het geld van de leningen niet direct gebruiken. De coöperatie heeft met het geld dat op de rekening staat, zekerheid om de benodigde banklening voor de bouw van de molens te krijgen. Pas als we overeenstemming hebben met de bank én als de Algemene Ledenvergadering (ALV) besloten heeft om de investering te doen, wordt het geld ingebracht als eigen vermogen in de projecten bij Deil en Geldermalsen.

Praktische stappen om je inleg zeker te stellen
Ga dus vóór 15 oktober naar www.betuwewind.nl en log in op jouw MijnBetuwewind-pagina om te zien of je leningaanvraag klopt of om je lening door te geven. Dit doe je door je lidnummer, e-mailadres en wachtwoord in te vullen.
Ga naar ‘Mijn gegevens’ om je adres- en bankgegevens in te vullen. Pas als we dat hebben, kunnen we je lening accepteren.
Ben je je lidnummer kwijt? Het staat in de e-mail waarin we je lidmaatschap hebben bevestigd. Niet te vinden? Stuur een e-mail naar administratie@betuwewind.nl.
Of je wachtwoord kwijt? Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en vul je lidnummer en  e-mailadres in. Je ontvangt op dit e-mailadres een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
Je leningbedrag verhogen? Ga naar ‘Mijn aanvragen’ en klik op nieuwe lening aanvragen, vul rechts het extra bedrag tot het maximaal € 15.000,00 per postadres is bereikt.
Leningbedrag verlagen? Stuur ook dit verzoek naar administratie@betuwewind.nl.
Vragen over je leningbedrag of andere zaken? Lees onze prospectus nog eens door of loop binnen in het Centrum voor Duurzaamheid De Knop op maandagavond 7 en 15 oktober voor Koffie met Wind, of stuur je vraag naar info@betuwewind.nl.

Voor wat meer uitleg over de MijnBetuwewind-pagina hebben we een korte handleiding geschreven. Deze vind je hier. Handig om erbij te houden wanneer je je pagina gaat bekijken.

Doe mee
Natuurlijk kun je tot en met 15 oktober nog steeds lid worden en geld inleggen. We willen graag een zo breed mogelijk gedragen coöperatie zijn. We zijn getroffen door de mooie woorden die we de afgelopen week horen en binnenkrijgen over onze Burgerwindcoöperatie. En hoe bewoners van onze regio de moeite nemen hun dorpsgenoten mee te krijgen met Betuwewind. Een quote van leden uit Zoelmond:

Wij, Marc, Marga en Wim zijn lid van Betuwewind en willen dit met jullie delen. Betuwewind is een coöperatie waarbij een goed rendement gekoppeld is aan ideële doelen op het gebied van duurzaamheid.  Momenteel 750 positief kritische leden, de komende weken willen we doorgroeien naar 1000. Leden profiteren van een rendement tot 10% per jaar. Bij extra rendement bepaal je als lid in welke nieuwe duurzame initiatieven dit wordt geïnvesteerd. In de prospectus (bekijk ‘m hier) is veel informatie te vinden. Wij vinden het vooral ook een mooi initiatief om met een club fijne mensen meer invloed op je eigen omgeving te hebben.”

Mooi en dank Marc, Marga en Wim, voor jullie enthousiasme en betrokkenheid!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie