, ,

Leden kunnen tot uiterlijk 15 oktober inleggen

Afgelopen week is beloofd een definitief prospectus voor participatie in Betuwewind verschenen. Je vindt dit document hier. In dit prospectus is de meest actuele stand van zaken wat betreft opbrengsten en risico’s uitgelegd. Er is ten opzichte van het prospectus dat voor de zomer is verschenen, niet veel veranderd. De beschreven bedragen zijn preciezer en betrouwbaarder geworden, omdat het ontwerp verder is en er meer offertes binnen zijn.

Uiterlijk 15 oktober inleggen
Met het verschijnen van het definitief prospectus is een periode van circa drie weken ingegaan om je de tijd te geven de inhoud van dit prospectus goed tot je te nemen. We vragen je op basis van de prospectus je leningaanvraag definitief te maken voor 15 oktober. Je krijgt hier geen apart bericht over. Je kunt je aanvraag nog verhogen door een tweede aanvraag te doen of verlagen door een mailtje te verzenden aan administratie@betuwewind.nl. Na 15 oktober krijg je van ons een betaalverzoek op basis van dit bedrag. Je betaling moet eind oktober bij ons binnen zijn.

Persoonlijke Betuwewind pagina
Let op: om een lening aan de coöperatie te kunnen verstrekken MOET je je persoonlijke gegevens aanvullen op je persoonlijke Betuwewind-pagina. Je hebt hiervoor een e-mail met inlog en wachtwoord ontvangen. Dit zijn verplichte gegevens als: adres, bankrekeningnummer, geboortedatum en telefoonnummer. Heb je deze gegevens nog niet ingevuld, doe dit dan zo snel mogelijk. Heb je nog moeite met inloggen, stuur dan een mail naar administratie@betuwewind.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie