, ,

24 mei Betuwewind informatieavond Varik

Op donderdag 24 mei organiseert de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe een informatieavond over Betuwewind in het Veerhuis in Varik. We starten om 19.00 uur, einde 21.00 uur. Iedereen dus leden en geïnteresseerden zijn welkom. Onderwerp van gesprek is onze huiskamerbijeenkomst en hoe kunnen we die nu het beste uitleggen? Door er één te organiseren natuurlijk. Nieuwsgierig? Meld je aan voor deze avond en krijg informatie en haal inspiratie om zelf een huiskamerbijeenkomst te organiseren.

‘Leden werven leden’

Wij willen met Betuwewind een echte lokale beweging zijn. Hoe groter we worden, hoe groter onze impact. Hierom nodigen we onze leden van harte uit om hun verhaal te delen met familie, vrienden, buren, collega’s en clubgenoten. Een goede manier om dit te doen, is het organiseren van een huiskamerbijeenkomst bij je thuis. Een huiskamerbijeenkomst is een gezellige en interessante avond met mensen uit jouw omgeving. Je praat over de kansen voor de productie van windenergie in de Betuwe en over jouw drijfveren om hier een steentje aan bij te dragen. Natuurlijk hopen we dat aan het einde van de avond ook gepraat wordt over het hoe en waarom van het lidmaatschap van onze burgerwindcoöperatie West-Betuwe.

Huiskamerbijeenkomsten hebben zich al bewezen als een leuk en goed middel om leden te werven voor onze burgerwindcoöperatie. Het werkt echt: als jij vertelt over jouw drijfveren en over de kansen en mogelijkheden die Betuwewind brengt, werkt dat beter dan welke folder ook. We helpen je graag om een leuke en interessante thuisavond te organiseren. Er is een communicatietoolkit en we hebben veel tips & tricks in de aanbieding.

Geef je op via email info@betuwewind.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie