, ,

Betuwewind filmavond: An Inconvenient Truth 2 op 17 mei

In samenwerking met ons lokale filmtheater LingeFilm organiseert de Burgerwindcoöperatie een filmavond op donderdag 17 mei in De Pluk in Geldermalsen.

Het klimaat verandert, de waarheid niet. Tien jaar nadat An Inconvenient Truth klimaatverandering onder de aandacht bracht, verschijnt het boeiende vervolg dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn. Voormalig Vice-President Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid. Camera’s volgen hem achter de schermen tijdens zowel persoonlijke, grappige als ontroerende momenten. Hij blijft de urgente boodschap uitdragen dat de gevaren van klimaatverandering overwonnen kunnen worden door innovatie en inspiratie.

Na afloop van de film gaan we met de zaal in gesprek over lokaal duurzaam zijn. Iedereen die meer wil weten over klimaatbeleid en de initiatieven van de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe nodigen wij van harte uit om naar De Pluk te komen.

Kaarten kosten 5 euro (speciaal tarief) en zijn online te bestellen op www.lingefilm.nl.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie