, , ,

Betuwewind inschrijving geopend

De inschrijving voor leningen voor de bouw van de molens is vandaag geopend en loopt tot en met 15 september 2018. Alle leden van de burgerwindcoöperatie hebben vandaag een uitnodiging per e-mail ontvangen om aan te geven of en voor welk bedrag ze geld willen lenen voor de bouw van de molens. Alleen als lid van onze burgerwindcoöperatie heb je het recht om mee te doen.

Het is belangrijk te weten wat deze lening je oplevert. Daarover kunnen we kort zijn: op basis van het verwachte rendement verdubbel je je inleg in 15 jaar. Het is ook belangrijk te weten welke risico’s je loopt. In het voorlopig Betuwewind prospectus dat je hier kunt inzien en downloaden informeren we je daarover. Onze belofte: wie kiest voor Betuwewind kiest voor meer geld, meer groen en meer samenleving.

Ben je coöperatielid en wil je deelnemen? Geef zo snel mogelijk via administratie@betuwewind.nl de naam waaronder je lid bent en het bedrag door aan dat je maximaal als lening wilt verstrekken aan de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe. Per huishouden is het maximum vastgelegd op € 15.000. Ook als je al eerder hebt geïnvesteerd kun je nu weer meedoen tot aan dit maximum bedrag.

Ben je nog geen lid? Schrijf je zo snel mogelijk in via www.betuwewind.nl/meedoen. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging om deel te nemen met een lening. We wijzen in de regio toe op volgorde van binnenkomst. Na afloop van de inschrijfperiode – en nadat is vastgesteld hoeveel geld precies nodig is – vindt de definitieve toewijzing van de leningen plaats.

Wil je er zeker bij zijn? Word dan nu lid!

PS Wil je ons helpen de Betuwewind campagne tot een succes te maken? Stuur het prospectus dan door naar je buren, vrienden, kennissen en collega’s!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie