,

Online inspiratiesessie zonneveldenbeleid in West Betuwe

Op donderdag 18 juni aanstaande organiseert de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe haar algemene ledenvergadering online. Om proef te draaien met het te gebruiken platform online-alv.nl – én om met elkaar van gedachten te wisselen over het zonneveldenbeleid in de gemeente West Betuwe – organiseren we woensdag 3 juni aanstaande om 20.00 uur een online inspiratiesessie. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging per e-mail.

Online ALV

We maken dus gebruik van het platform online-alv.nl. Betuwewind-leden kunnen hierop inloggen om 3 juni de kennissessie en 18 juni de Algemene Ledenvergadering te volgen. Je kunt dan ook vragen aan het bestuur te stellen en stemmen. Er zijn enkele belangrijke stappen die je moet nemen om ‘in’ de digitale vergadering te komen.

Stap 1
Controleer of je persoonlijke gegevens op jouw MijnBetuwewind-pagina correct zijn. Je mobiele telefoonnummer en je e-mailadres moeten in het systeem staan om je de verificatiecode te kunnen sturen. Het platform werkt met een twee-traps- verificatie, zodat daadwerkelijk alleen genodigden (leden)  kunnen deelnemen en stemmen.

Sommige leden delen een e-mailadres. Wil je allebei apart inloggen, vragen stellen en stemmen, geef aan het begin van de vergadering aan dat je samen kijkt en allebei wilt stemmen. Of verander een van de e-mailadressen in een uniek adres zodat je allebei afzonderlijk kunt inloggen.

Stap 2
Download de app 2FA Authenticator (2FAS) op je mobiele telefoon (download Android – download Apple). Dit is een kleine, eenvoudige app die aan de hand van een zogeheten QR-code en je mobiele telefoonnummer je persoonlijke toegangscode tot de digitale ALV genereert.

Stap 3 – voor de Algemene ledenvergadering – 
Voor een succesvolle vergadering: neem vooraf de vergaderstukken goed door en stuur je eventuele vragen vast vooraf aan het bestuur toe via info@betuwewind.nl. Je vragen worden tijdens de ALV beantwoord. Het is natuurljk  ook mogelijk om tijdens de ALV (aanvullende) vragen te stellen. Log op tijd in en hou je aan de afspraken hoe we digitaal vergaderen.

Voor vragen over jouw MijnBetuwewind-pagine en de digitale sessies kun je contact opnemen met administratie@betuwewind.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie