, ,

21 juni Algemene ledenvergadering Burgerwindcoöperatie West-Betuwe

Er is op 21 juni een Algemene Ledenvergadering. Locatie is het Multifunctioneel Centrum De Pluk, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang 20.00 uur. Deze locatie is goed bereikbaar en heeft een ruime parkeergelegenheid. Na afloop is er borrel ter ere van het bereiken van een onherroepelijke vergunning voor Windpark Avri om ca. 22.00 uur.

Besluit
Deze vergadering is speciaal gepland voor het te nemen besluit over het overnemen van 75% van de aandelen van windpark Avri, waarmee we 100% eigenaar van dit park worden. In de vorige vergadering is het besluit genomen om deze mogelijkheid uit te onderhandelen met de eigenaren Yard Energy en Winvast. Deze onderhandelingen hebben plaatsgevonden. Het resultaat presenteren we tijdens de ALV en onderaan de agenda vind je al een toelichting van de belangrijkste punten die in het overnamecontract staan (het contract zelf is vertrouwelijk). Onze jurist Jan Albert Timmerman is aanwezig om toelichting te geven.

In het voorlopig prospectus dat we 1 juni hebben gepubliceerd, lopen we al wat vooruit op de situatie. Aangezien we er alle vertrouwen in hebben dat het gaat lukken. Natuurlijk moet onze ALV zich nog wel uitspreken. Verder komt de jaarrekening van de coöperatie 2017 aan de orde en een voorstel hoe om te gaan met minderjarige leden.

Leden en aspirant-leden zijn van harte welkom, laat je even weten of je komt op info@betuwewind.nl?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie