,

Grote Betuwewind ledenwerfcampagne van start

Iedereen wint. Dat is de slogan van Betuwewind. Hoe meer mensen uit de West-Betuwe mee doen met het ontwikkelen van de windparken, des te beter. Hierom wil onze burgerwindcoöperatie komend jaar veel nieuwe leden. 21 april start een grote ledenwerfcampagne. ‘Hoeveel rendement wil je hebben?’ Deze vraag staat centraal in deze campagne om leden en – vervolgens – investeerders voor de bouw van de windparken bij Deil en Avri te werven. Wie de campagneposter bekijkt, ziet een breed aanbod als antwoord op deze vraag. Er zijn drie soorten rendement. Meer geld, meer groen, meer samenleving.

Wie investeert, krijgt voor een periode van maximaal 15 jaar een jaarlijks rendement van 4 tot 10 %. Dat is zeker 80 keer meer dan dat je vandaag de dag op je spaargeld ontvangt. Meer geld dus.

Meer groen is logisch. Met de molens gaan we 40% van de stroom opwekken die de gemeente West Betuwe gebruikt. Ook dat vinden veel mensen belangrijk. Leden van de burgerwindcoöperatie gaan ook samen beslissen over nieuwe, toekomstige opwekinitiatieven voor groene energie. Dus ook meer rendement op groen.

De burgerwindcoöperatie West-Betuwe wil ook meer rendement op de samenleving. Daarom is de unieke mogelijkheid in het leven geroepen om leden de mogelijkheid te bieden één procent van je rendement jaarlijks over te maken naar de clubkas van je favoriete lokale sportvereniging. De burgerwindcoöperatie West-Betuwe verdubbelt dit bedrag. Omdat we het belangrijk vinden om de samenleving verder te laten groeien. Dat is goed voor de samenleving. Zie ook het bericht ‘Wind en winst voor sportclubs’.

Wat je drijfveer ook is, wij geloven dat het in ieders belang is om zo veel mogelijk mensen uit onze regio lid te laten worden. Familie, vrienden, buren, collega’s en clubgenoten: als ze van jou horen waarom meedoen met Betuwewind een goed idee is, is dat de beste weg naar hun lidmaatschap. Hierom willen we komende tijd een beroep op jou doen om de coöperatie sterker te maken. Daar hoor je binnenkort meer over. Nu al kan je belangstellenden wijzen op ons aanbod.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie