, ,

ALV plus programma op 1 april

Op zaterdag 1 april organiseren we onze volgende Algemene Ledenvergadering. Het belooft een feestelijke dag te worden met een gevarieerd programma: voor elk wat wils.

Het begint al met de locatie: Theater Agnietenhof in Tiel. Van zo’n locatie mag je iets verwachten, dus reken op ’theatraal vermaak’.  Met onze windmolens hebben we het afgelopen jaar veel geld verdiend. Hiervan hebben niet alleen deelnemers geprofiteerd, maar ook een groeiend aantal duurzame projecten die zich tijdens de ALV op de ‘Duurzaamheidsmarkt’ in de foyer zullen presenteren.

Programma

11.30 uur
Inloop met broodjes.
Let op: broodjes mogen alleen in de foyer worden genuttigd, niet de theaterzaal.

12.00 – 12.30 uur   
Stoomcursus in de kleine theaterzaal, voorafgaand aan de ALV. Waar komen we vandaan, wat willen we bereiken en hoe willen we dat samen doen?

12.30 – 14.30 uur   
ALV in de kleine theaterzaal.

Vanaf 14.30 uur zijn ook niet leden van harte welkom om de Duurzaamheidsmarkt en de theatervoorstelling van Piepschuim te bezoeken en daarna een drankje mee te drinken. 

14.30 – 15.30 uur   
Pauze & Duurzaamheidsmarkt met koffie/thee en lekkers.

15.30 – 16.15 uur   
Theater Piepschuim treedt voor ons op.

16.15 – 18.00 uur 
Duurzaamheidsmarkt en borreltijd. We praten na met een drankje en een hapje.

17.30 uur
Uitreiking van de Jaap van der Velden Award.

“Op deze dag zullen we onder de duurzaamheidsfondsprojecten een Jaap van der Velden Award uitreiken van € 5000,- voor het meest innovatieve project. Jaap was nauw betrokken bij de oprichting van het fonds maar is helaas vorig jaar overleden. Om zijn bijdrage en herinnering te eren hebben we deze award in het leven geroepen. De aanwezige leden gaan de keuze maken tijdens de markt dus ook dat is een leuk onderdeel van het programma.”

Je kunt je nog aanmelden door een email te sturen naar info@betuwewind.nl

Tot dan! We kijken er naar uit om jullie weer te ontmoeten.

Bestuur en directie van Betuwewind

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie