, , ,

Het is altijd mooi weer in West Betuwe!

Vandaag vinden alle lezers van Weekblad West Betuwe een zomerse kaart van de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe bij hun krant. Want het is altijd mooi weer in West Betuwe. Als het waait dan is dat goed om duurzame stroom op te wekken met de 14 windmolens die in onze gemeente zijn gebouwd dit jaar. Is er weinig wind? Dan schijnt de zon! Zonnevelden zijn daarom een logische volgende stap in West Betuwe. Daar gaan we aan werken.

Daarom willen van jou graag horen en zien waar jij aan denkt bij zon. Laat ons zien wat je graag doet in of met de zon door een verhaal, tekening, gedicht of foto te maken over jouw favoriete herinnering, hobby, plaats, etc. Stuur dit door een scan of een foto te maken en deze samen met je naam, adres en leeftijd te mailen naar zon@betuwewind.nl.

De vijf leukste inzendingen winnen de duurzame WakaWaka Power+, een superkrachtige en compacte powerbank met zaklamp op zonne-energie voor al je outdoor-activiteiten. Met gratis energie van de zon heb je de elektriciteit die je nodig hebt om je belevenissen te delen met je familie en vrienden!

Wil je meedoen met onze burgercoöperatie? Je kunt lid worden. Check onze website betuwewind.nl/zon. Fijne zomer en geniet van de zon!

PS Deze wedstrijd loopt tot 6 september.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie