, ,

Maximumbedrag Betuwewind verhoogd

In de laatste week van onze ledenwerfcampagne heeft het bestuur van de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe een belangrijk besluit genomen. Het inlegbedrag is verhoogd. Je kunt nu maximaal € 20.000 per adres inleggen.

Directe aanleiding hiervoor zijn de verzoeken van leden die het maximum bedrag van € 15.000 al hebben ingelegd en meer wilden doen. Tegelijkertijd zijn er ook veel leden die de coöperatie willen steunen door hun lidmaatschap, maar geen behoefte hebben aan het inleggen van geld. Nu we zo kort voor de deadline van 15 oktober zitten en we ons streefbedrag nog niet bereikt is, stellen we daarom een nieuw maximumbedrag in dat iedereen (ook onze leden van het eerste uur die al maximaal hadden ingelegd) de mogelijkheid geeft van deze kans te profiteren. Nieuwe leden zijn natuurlijk ook nog van harte welkom. Ook voor hen geldt de nieuwe limiet van € 20.000.

Voor 15 oktober
Wil je je inleg verhogen tot € 20.000? Heb je je inleg nog helemaal niet doorgegeven? Wil je ons steunen met € 100 euro? Ga naar je MijnBetuwewind pagina op www.betuwewind.nl. Als je een leningaanvraag hebt gedaan de afgelopen weken of maanden, dan is deze pas geldig wanneer je op MijnBetuwewind je adres- en bankgegevens hebt ingevuld. Dit geldt ook voor leden die alleen coöperatielid zijn geworden en geen geld hebben ingelegd.

Vragen? Stuur je email naar info@betuwewind.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie