, , ,

Update WattHub

WattHub is inmiddels zover dat de eerste accu’s geladen kunnen worden van de machines die worden ingezet voor de dijkverzwaringswerkzaamheden. Het gaat echter nog maar om een beperkt aantal omdat de leveringstermijnen van het elektrisch materiaal tegenvielen.

Het plein zelf is fysiek vrijwel klaar, alleen is de software  nog niet af. Daardoor is het nog niet mogelijk om te laden op de slimme manier die we daarvoor bedacht hebben. We hopen dat alles rond 1 september voor elkaar is.

Ondertussen is er een nieuwe directeur aangesteld. Zijn naam is Gerben van den Berg en hij heeft er zin in! Lees hier het uitgebreide interview met hem.

Save the date! En kom kennis maken met WattHub

Donderdag 28 september wordt WattHub officieel geopend en vrijdag 29 september  is er een relatiedag voor potentiële klanten. Op zaterdag 30 september organiseren we een open dag voor het publiek waar iedereen van harte welkom is. Zet die datum in je agenda als je interesse hebt om langs te komen. Meer informatie over deze feestelijke dag volgt binnenkort via onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie