, ,

Duurzaamheidsmarkt 9 april

Op zaterdag 9 april van 12.00 – 14.30 uur organiseert Betuwewind bij GeoFort een Duurzaamheidsmarkt. Hier vind je organisaties die een bijdrage hebben ontvangen van Duurzaamheidsfonds Betuwewind om hun duurzame ideeën in West Betuwe voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld om weidevogels te beschermen of om een speciaal lesprogramma te ontwikkelen voor kinderen over duurzaamheid.

Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis. Ook als je geen lid bent van onze coöperatie. Bezoekers kunnen met 5 euro korting ook nog eens de hele dag alle activiteiten van GeoFort bezoeken.

Jouw bezoek aanmelden
Je kunt je bezoek aanmelden via het formulier op deze pagina. Bezoekers die geen lid zijn van Betuwewind ontvangen na aanmelding een kortingscode om GeoFort met 5 euro korting te bezoeken. De Duurzaamheidsmarkt zelf is gratis toegankelijk.

Wie ontmoet je op de Duurzaamheidsmarkt?
Afgelopen jaar heeft Duurzaamheidsfonds Betuwewind organisaties en inwoners van West Betuwe uitgenodigd om innovatieve ideeën voor projecten in te dienen. Daarmee maakten ze kans op een flinke financiële bijdrage. In totaal was er 350.000 euro beschikbaar. Op die manier wil Betuwewind een deel van de winst van de windmolens teruggeven aan onze samenleving om met elkaar de energietransitie en de bescherming van landschap en natuur te versnellen.

De eerste ronde om een idee in te dienen was eind vorig jaar. Maar liefst 7 projecten hebben toen een bijdrage ontvangen. Je leest er hier meer over. De 7 projecten worden 9 april op de Duurzaamheidsmarkt gepresenteerd.

Wil jij zelf een substantieel bedrag aanvragen voor een duurzaam project?

Ook dit jaar is er weer geld beschikbaar voor nieuwe duurzame projecten. Meer info vind je hier. Mensen met goede ideeën zijn van harte welkom om inspiratie op te komen doen en om informatie te verzamelen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie